SKANDAL: Marija Šerifović bila mentor „Zvezdi Granda“ koja peva o KLANJU SRBA! (VIDEO)

Sadik Hasanović, finalista poslednje sezone „Zvezde Granda“ član je muzičke grupe „Sateliti“ koja peva o klanju Srba po Bratuncu, a Marija Šerifović mu je bila mentor!


Grupa „Sateliti“ postoji od 1989. godine, a široj javnosti je postala poznata pre sedam godina zahvaljujući šaljivoj pesmi „Fejsbuk“. Sadik je tada imao 13 godina i bio je glavni vokal u numeri, a inače je u bendu od svoje 11. godine.

Pored šaljivih, Muto, Sadik i ostali članovi benda su snimali i ratno-hušačke pesme, između ostalog i „Ko na Božić u Kravicu dođe“. Snimak na kome Sateliti uživo pevaju ovu numeru na jednoj proslavi postoji na jutjubu, a sada je postao viralan i na Tviteru.

Naime, na Božić 1993. godiine dogodio se veliki pokolj u srpskom selu Kravice, i to drugi po redu. Tada su muslimanske snage tadašnje vojske BiH predvođene Orićem, napale selo koje je branila seoska straža. Poginulo je 49 ljudi, od kojih su neki upravo napuštali crkvu posle božićne službe. Među ubijenima bilo je i staraca i dece.

Inače, tu pesmu je napisao jedan od pripadnika jedinice Nasera Orića po imenu Rizo. Osim nje, snimili su i jednu numeru posvećenu ratnom zločincu Oriću – „Oj Nasere, Srebrenički sine“. Snimak izvođenja te pesme uživo, na jednoj proslavi, postoji na jutjubu, a Sadik Hasanović, koji je tada još bio dečak, uživa i sa osmehom se klanja ratnom zločincu!

Pored toga, Sadik je ponosno objavio i fotografiju sa ratnim zločincem Naserom Orićem nastalu pre nekoliko godina.

Tekst pesme „Ko na Božić u Kravicu dođe“

Ej ko na Božić u Kravicu dođe, Naser Orić – nije Karađorđe. A kad vidješe sa svih strana puca, stadoše im u grudima srca. Ostaviše i Božić i Slavu, samo živu da izvuku glavu. Ej ostaviše i Isusa sama, da ga oni pogaze nogama. A na stolu torte i kolači, neka jede ko je bio jači. Džabe što su i tehniku imali, opet im se Kravica zapali. Naser svojim borcima govori: vi slavite dok Kravica gori. Nema više gnijezda dušmanskoga baš na Božić ogrijala Boga. Mjesto popa što sveti vodicu, došetao Naser u Kravicu. Ej šta je ovo Naser borce pita: „Nemam kome Božić da čestitam!“ Hajmo kući braćo Muslimani, mi smo ovdje došli nepozvani…

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar