SKANDAL NE JENJAVA! Aca Lukas tužio Sašu Popovića i Grand zbog devet miliona evra! „Viđao sam da Popović isplaćuje kešom mnoge pevače, da li plaća porez ili ne, to ne znam“!

Prašina koja se podigla nakon što je pokrenuta tema o basnoslovnim honorarima koje Ana Bekuta, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Jelena Karleuša i Viki Miljković dobijaju kao stalni članovi žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i dalje se ne spušta.

Aca Lukas-Foto:Printscreen Instagram

Klupko je počelo da se odmotava toliko da su mediji došli do toga da je Grand produkcija, koja posluje u sklopu Junajted medije u vlasništvu Dragana Šolaka, utajila porez. U vrzino kolo iz kojeg očigledno ne mogu da izađu upleli su se tako što su sami sebe demantovali saopštenjem u kom navode da članovi žirija u ovom takmičenju nemaju ugovore s produkcijom, zaboravljajući da je doskorašnji suvlasnik Granda Saša Popović pre dve godine izjavio da Karleuša ne sedi za džabe u žiriju i da je za to odlično plaćena.

Saša Popović-Foto:Printscreen

Razni pevači su bili pitani da iznesu svoje mišljenje, stav ili saznanja na ovu temu, ali samo su Aca Lukas i Elma Sinanović imali petlju da javno govore:

Aca Lukas-Foto:Printscreen

– S obzirom na to da nikada nisam bio plaćen od strane Saše Popovića i Granda, moj producent Saša Mirkovića i ja smo pokrenuli tužbu protiv Granda u iznosu od devet miliona evra za sve zloupotrebe mog lika i dela u takmičenju „Zvezde Granda“. Viđao sam da Popović isplaćuje kešom mnoge pevače, da li je plaćao porez ili ne, to ne znam – rekao je Lukas.

Izvor:Alo/Hypetv.rs

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar