Sloba Radanović verio je lepu Jelenu! „Živimo zajedni i ne možemo jedno bez drugog“!

Slobodan Sloba Radanović otkrio je šta misli o incidentima na nastupima kolega i progovorio o velikoj podršci svoje izabranice Jelene Đuričanin. Pevač je prokomentarisao haos na nastupu Bube Korelija i Džale Brata, kada je napadnut maloletni dečak na sceni.

Sloba Radanović-Foto:Printscreen Instagram

– Meni je krivo što sam video da su to bezopasni klinci, deca… Ne znam da li imaju i 15 godina. Redovna je stvar da se ljudi penju izvođačima na binu. Nasilje je totalno bespotrebno – rekao je Sloba.

– Ne volim da pričam o ciframa, radimo sve u dogovoru i napravimo da svima bude dobro – otkrio je Sloba kad su ga pitali da li mu se cena nastupa promenila u odnosu na vreme pre korone.

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin-Foto:Printscreen

Grupa devojaka je je jednom prilikom iznela na scenu ruže za popularnog pevača, a on je otkrio kako je njegova verenica Jelena na to reagovala:

– Navikla je. Ona zna da je to deo mog posla. Volim ljude i volim da se družim sa mojom publikom. Bude mnogo devojaka na nastupu, pa to nije neočekivano. Jelenina podrška mi mnogo znači – ističe Radanović.

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin-Foto:Printscreen

Radanović otkriva da li nakon veridbe planira i venčanje.

– Iskreno, to će ići spontano. Nama je sada kao da smo već u braku, sve je idelno, a mi već živimo zajedno. Mi se super slažemo i više ne možemo jedno bez drugog – zaključuje on.

Izvor: Alo

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar