STANJE JE JOŠ UVEK OZBILJNO Otkriveno kako se Miljana ponaša u bolnici, traži samo OVO, a nju stalno doziva!

FOTO: youtube
Miljana Kulić je uglavnom uspavana, ali lekari u intenzivnoj nezi niškog kliničkog centra s vremena na vreme bude, a ona tada prvo što traži je da vidi majku, i da dobije kafu i cigaretu.

– Miljana je trenutno stabilno, ali je i dalje u vrlo ozbiljno stanju. Ona nije životno ugrožena, skinuta je s respiratora, samostalno diše uz minimalnu kiseoničku potporu. Uglavnom je sedirana zbog kvaliteta disanja i nesmetanog davanja terapije. A u trenucima kada popuste lekovi za sediranje i kada se probudi prvo što kaže jeste: „Gde mi je majka, dovedite je! I dajte mi kafu i cigaru“ – kaže izvor.

On dodaje da joj, naravno, to ne mogu ispuniti, ali Miljana ne posustaje, sve dok je budna, u svojim zahtevima.

Inače, za nju se raspituju fanovi iz celog sveta, bukvalno, stotine ljudi je zvalo UKC Niš da se raspitaju za stanje svoje omiljene rijaliti zvezde i da ponude pomoć.

– Čak je zvao i jedan doktor iz Švajcarske da nudi pomoć. Kolege iz niškog kliničkog centra su mu zahvalile na ponudi uz reči da u Nišu imaju sve neophodne lekove i svu terapiju – kaže izvor Kurira i dodaje da pretpostavlja da je sve krenulo od priče Miljanine majke Marije koja je od fanova tražila neke vitamine.

Izvor dodaje i da je Miljana na prijemu osim što je imala naprsnuće slezine koja je odmah morala da bude izvađena, bila i pred sepsom, jer je infekcija ozbiljno bila uznapredovala.

– Miljana nije životno ugrožena, ali njeno stanje je i dalje ozbiljno da se ne razmišlja da izađe s intenzivne nege jer ona zahteva 24-časovno praćenje njenog zdravstvenog stanja – završava izvor

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar