SVAKA ČAST! Ana pozvala Marinu na more i počele su da se intezivno druže! Lazić poludeo zbog toga!

{"source":"other","uid":"C07ADE67-6A5D-4A19-9726-78D49E34A7B5_1629010718384","origin":"unknown","fte_sources":[],"used_sources":"{\"sources\":[],\"version\":1}","premium_sources":[],"is_remix":false}

Darko Lazić uživa u ljubavi sa devojkom Barbarom Bobak, a za to vreme njegove bivše Ana Sević i Marina Gagić postale su veoma bliske.

Marina Gagić, Darko Lazić i Ana Sević-Foto:Printscreen Instagram

Ana Sević čitavog leta je sa suprugom Daniejelom i ćerkama u Grčkoj, gde su iznajmili i kuću. A kako je sada i Marina sa sinom otišla tamo, Ana ih je pozvala u njihov smeštaj:

Ana Sević-Foto:Printscreen Instagram

– Ana je kontaktirala Marinu jer je shvatila da je ona jedna normalna devojka i da je prošla sa Darkom kroz iste muke. Ona poštuje što Marina nikada nije rekla ništa loše o njoj, iako je imala priliku. Pošto Darko retko viđa decu i nemoguće je da se Lorena i Aleksej sretnu, Ana je želela da im da priliku da makar na moru budu zajedno – priča dobro obaveten izvor:

– Danijel je rekao da je to super ideja i da nema ništa protiv da pozovu Marinu da dođu kod njih u kuću, jer je velika i ima mesta za sve – kaže izvor i dodaje da je Marina od Ane tražila i advokata jer ne želi da trpi Darkove gluposti. Obe je izigrao, deci se ne posvećuje kako treba, pa je na njima sada da brat i sestra izgrade odnos

IZVOR:ALO/HYPETV.RS. 

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar