SVE JE SPREMNO ZA „AVIONDŽIJE“, „HYPE PRODUCTION“ NAPRAVIO SITKOM KOJI ĆETE VOLETI!

Dugo najavljivana serija „Aviondžije“ doživeće svoju premijeru 6. septembra na „SUPERSTAR TV“.

Projekat koji su marljivo poslednjih meseci kreirali i sproveli u delo „Hype Prodution“ i „Telekom Srbija“ uvešče nas u živote, te njihove zgode i nezgode jedne avionske posade.

Priča prati zgode i nezgode letačke posade u kompaniji za putnički avio prevoz. Pratimo živote pilota, stjuardesa, stjuarda i mehaničara, koji se uzajamno prepliću i ukrštaju sa sudbinama najrazličitijih putnika na kraćim i dužim letovima širom zemaljske kugle.

Zanimljivo je da je ceo avion sagrađen u studiju u Krnjači od rashodovanih delova pravog Boinga 737, a tu su još i pomoćne prostorije, kancelarije i hangar.

 

Članove posade, predvodi glavna stjuardesa, stroga ali nežna perserka Dana koju tumači Bojana Kovačević.

– Nenad Heraković i Jelena Rakočević, konačno imaju pravu priliku da pokažu sav svoj raskošan dar u ulogama stjuarda Macana i stjuardese Medene. Neodoljivi Slaven Došlo osvojiće srca publike kao detinjasti stjuard Ceger, dok će najprijatnije iznenađenje za publiku predstavljati nova lica, Marija Babić kao stjuardesa Nina i Marjan Todorović u ulozi kopilota Goksija. Letelicom pilotira kapetan Aca, koga igra Nenad Stojmenović. Naravno, niti bi avion mogao da leti, niti bi komedija bila potpuna bez tandema mehaničara, Mileta i Krce, koje maestralno tumače Miloš Đorđević i Toni Mihajlovski. Njih dvojica su se upoznali tek na svom prvom snimajućem danu, i već posle desetak minuta čitava ekipa se valjala od smeha. Uloga Direktora kompanije, starovremskog menadžera, koji sve vreme grozničavo pokušava da drži korak sa najnovijim komunikacionim tehnologijama, urnebesno tumači Duško Radović

Za scenario su zadužene Tatjana Ilić, Milena Depolo i Milica Konstantinović, a režiju druge sezone potpisuje Dušan Popović,

 

AUTOR: HYPETV.RS/M.P.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar