Tanja Savić o njenoj životnoj borbi: „Slučaj sa decom je rešen, sad dolazi na red razvod!“

Najteži životni period pevačica Tanja Savić ostavila je iza sebe onog momenta kada je dobila starateljstvo nad svojim sinovima i iz Australije ih dovela u Srbiju. Ipak, pred njima je sada težak put gradnje poverenja i oporavka od svega što se dogodilo poslednjih godinu dana, jer su, kako kaže, deca bila izmanipulisana od strane njihovog oca Dušana Jovančevića.

Pevačica je otkrila da je njen uskoro bivši muž socijalnoj službi u Brizbejnu rekao da je samohrani otac, te da majku ne zanimaju dečaci.

„Kad smo se rastali Maksim je imao devet, a Đorđe samo sedam godina. Deca su u tom uzrastu jako podložna manipulacijama, pogotovu kada dolaze iz bliskog okruženja i od osoba koje su tome vične. Nestalo je mnogo toga lepog što sam svojevremeno uspela da im prenesem. Naravno, nisu izgubili dobru dušu. Pred nama je period u kome ćemo morati da povratimo ono što smo nekada imali i izgradimo mnogo toga novog. U socijalnoj službi sam čak saznala da se on prijavio kao samohrani otac sinova kojih se majka odrekla. Naježila sam se kada sam to čula“ – otkriva Tanja.

Ona tvrdi i da njeni sinovi i dalje ispoljavaju negativno ponašanje kada se čuju sa ocem.

„Bilo je situacija od kada smo se vratili, koje me na to podsete. Kad se čuju s tatom, kod njih se pojavi neka agresija i promeni se atmosfera u kući, ali verujem da će vreme učiniiti svoje“ – priznaje Savićeva.

Kada je u pitanju razvod, Tanja je rekla da se nada da će se to uskoro rešiti.

„Slučaj sa decom je rešen, sad dolazi na red razvod. No, to će biti po kratkom postupku. Prema tamošnjim zakonima, supružnicima se ostavlja godinu dana da razmisle i eventualno se pomire. Iza nas je više od godinu dana, tako da neće biti problema“ – završava Tanja.

Be the first to comment

Ostavite komentar