TIFA PREKINUO KONCERT ZBOG ALENA, BACIO BUBICU I ZAKLJUČAO SE U KABINI: Opšta DRAMA na nastupu Bijelog dugmeta, on ga je molio da se vrati!

Prošle noći na festivalu ,,Bir fest“ odigrala se prava drama kada je reč o muzičkoj grupi ,,Bijelo dugme„, koncert je prekinuo Tifa zbog Alena, a evo i zbog čega.

 

Prošle noći na ,,Bir festu“ nastupala je čuvena muzička grupa ,,Bijelo dugme“, a Mladen Vojičić poznatiji kao Tifa, je zbog Alena Islamovića sa kojim i dalje nije u dobrim odnosima, napustio binu.

Naime, tokom izvođenja pesme ,,Ružica si bila“,Tifa je odlučio da napusti nastup zbog Alena, no, nešto kasnije, kako se saznalo, na nagovor menadžera se vratio, a potom kratko otpevao svoj blok i svojim ponašanjem pokazao da jedva čeka da se pokloni na kraju publici koja je došla da ispoštuje njegov rad.

Tifa je pobesneo, pa je navodno bacio bubicu na scenu i istrčao sa bine. Menadžer ga je jurio i nagovarao da se vrati na binu, međutim on je sve vreme odbijao, te je jasno stavio do znanja da to ne želi da uradi, iako se pred njim našla desetina hiljada publike. Zaključao se u kontejner koji je bio rezervisan za njega i govorio sve vreme: „Šta će on meni da upada u pesmu!„.

 

IZVOR: REPUBLIKA.RS/HYPETV.RS

 

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar