Devojke iz grupe „Harikejn“ pred nastup na ovogodišnjem „Music Week“ festivalu otkrile su nam da imaju veliku tremu kada pevaju pred Beograđanima, te da im je lakše pao nastup na Evroviziji.

Takođe, rekle su nam i šta se uvek nalazi na njihovoj rajder listi, ali i zbog čega nikada nisu uzele bakšiš.

– Teže nam je da nastupamo na Ušću nego na Evrovoziji, pre svega zbog toga što ovde ima puno više ljudi, a i pevamo više od jedne pesme. Večeras smo se obukle malo toplije da se ne prehladimo, a i nismo želele da budemo gole – rekle su za Alo! Sanja, Ksenija i Ivana, i otkrile šta uvek traže od organizatora koncerata.

– Na našoj rajder listi uvek se nalazi samo hrana. Pošto najviše jedemo, nama uvek najviše hrane obezbede – rekle su one kroz smeh.

Ksenija je dodala i da se čula s ocem pred nastup i poverila nam šta joj je poručio.

– Knez nije mogao da dođe, bio je sprečen, ali mi je rekao kao i uvek: „Pokidajte večeras, devojke“.

Iako su pre njih na festivalu nastupili mnogi, uključujući i: „Leksington bend“, Kaju Ostojić, Editu Aradinović, Angelinu, Vojaža, Senidah i mnoge druge, devojke kažu da na njih ne gledaju kao na konkurenciju i da se ne upoređuju ni sa kim.

Yoztzve Print Screen / Hurricane Favorito

– Ovaj festival nema takmičarski karakter, zbog toga nikoga od njih ne gledamo na taj način. Drago nam je da binu delimo sa sjajnim kolegama i muzičarima. Ovde je akcenat isključivo na dobroj zabavi – rekle su one za Alo!.

Tokom karijere su se susretale s raznim neprijatnostima i tračevima koji nemaju veze sa istinom. Jedan od njih je i taj da je cena njihovog nastupa naglo skočila nakon Evrovizije, što one demantuju.

– Kamo lepe sreće da je to istina, ali nije. Nećemo da pričamo o parama, kao ni o ceni našeg nastupa, ali zaista nije istina da smo preskupe – kažu one, i dodaju za čim najviše žale kada su njihovi nastupi u pitanju.

 

IZVOR: ALO.RS/HYPETV.RS

Translate »