KARLEUŠA NAPALA CECU ZBOG ARKANOVIH ZLOČINA: Ceco, ja ne pušim ubicama!

Prvo sam zbog tebe trpela Arkana (mada, ko ga od svih nas nije trpeo). Zbog Arkana novinari se nisu usuđivali da napišu nešto lepo o meni. Znao se šablon – za Jecu loše, za Cecu – dizanje u nebesa.

Karleuša je na svom Facebook profilu objavila otvoreno pismo Svetlani Ražnatović, u kojem je optužuje da već 15 godina vodi rat protiv nje! Sa ubitačnih kolumni u Kuriru Jelena Karleuša prešla je na ubitačno otvoreno pismo! I to Ceci Ražnatović, kojoj poručuje da joj „skine sa grbače Miru Škorić“, a potom se vraća u ne tako davnu prošlost:

– Prvo sam zbog tebe trpela Arkana (mada, ko ga od svih nas nije trpeo). Zbog Arkana novinari se nisu usuđivali da napišu nešto lepo o meni. Znao se šablon – za Jecu loše, za Cecu – dizanje u nebesa. Iako, realno, ti to ne zaslužuješ, al’ ajde, snalažljiva si. Život je borba, a parola je – snađi se. Ali, zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Hmm? Mislim, stajala sam tu… Nisi pokušala da sprečiš… Ali, da… Opet stari odgovor – to je uradio Arkan, ne Ceca. Nije šija nego vrat.


Potom se JK osvrnula na ubistvo Arkana, kao i svog tadašnjeg dečka Zorana Davidovića Ćande, istakavši da on nije bio kriminalac, te je napala Ražnatovićku zbog druženja sa „zemunskim klanom“.

– Vedrila si i oblačila, narodski – kurčila si se s tim ubicama. Ali to je bila tvoja odluka, koja nema veze sa mnom. Malo sutra! Mene i mog oca su SAMO čuvali specijalci, a vozili smo se u blindiranim kolima! Zbog?! (Ah, da… ti nemaš nikakve veze sa KUMOM Legijom, Zvekijem, Šiptarom… to što ti iz kuće nisu izbijali, PA BOOŽEEE, imaš pravo da se družiš, nevinašce moje) – oplela je mala od skandala, dodajući:

– Ja ubice u kuću ne puštam, kafu im ne kuvam, ne pušim im! Ubice, bre, i ne poznajem! Naravno, onda su te „nevinu“ odveli u pritvor, dok su tvoja deca „gladovala i tugovala“ bez majke! Čuj, deca gladovala u Arkanovoj vili od dva miliona, i to krvava dva miliona?! Ne, sva srpska deca su gladovala, tvoja su bila sita!

JK je Cecu prozvala i zbog toga što je najavljivala tužbu protiv njenog oca, bivšeg policijskog funkcionera Dragana Karleuše, optuživši je i za posedovanje ukradenih ogrlica, te podsmehnuvši joj se za stajling na žurki magazina Svet („obukla si se kao k..ac“), da bi na kraju zaključila:

– Ne gledaj moj DVD s koncerta, please, tek će te to razljutiti, najebala sam, hahaha… Bolje se malo potrudi oko publike… Tri sijalice i dve haljine više ne prolaze – zaključila je Jelena na svom Fejsbuk profilu.

Izvor: Kurir/Reporter.in.rs 2010. godine

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.


*