OTKRIVAMO: KAKO JE GRADONAČELNIK KRAGUJEVCA NIKOLA DAŠIĆ SLAGAO I PREVARIO GRAĐANE!

Kontroverzni bivši i sadašnji gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, inače kum Radomira Nikolića, svrgnutog sina svrgnutog predsednika Srbije Tomislava Nikolića, pre nekoliko godina javno je slagao građane Kragujevca kada je izjavio da se najveći trovač u gradu na Lepenici, zloglasna firma Dorado, navodno seli u Lapovo.

Nikola Dašić je to rekao, a nije ni trepnuo!

Međutim, firma Dorado ne samo da nije mrdnula iz Kragujevca, nego je u međuvremenu čak proširila i uvećala svoje kapacitete za trovanje Kragujevčana, pre svega stanovnike naselja Ilina Voda, jer se baš u tom gradskom naselju potpuno nezakonito nalaze proizvodni pogoni ove firme za proizvodnju peleta.

Pogon preduzeća „Dorado“, koji zagađuje vazduh u kragujevačkom naselju Ilina voda, biće zatvoren i preseljen na novu lokaciju u Lapovu, rekao je gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić„, objavili su mediji 2021. godine.

Kako su ranije preneli mediji, građani dve godine, od kako je ova firma u njihovom naselju, imaju problema sa prašinom, smradom i bukom mašina.“

Žitelji naselja Ilina voda su se od 2019. godine u više navrata obraćali gradskoj upravi, tražeći pomoć, ali problemi do danas nisu otklonjeni, naprotiv, oni su uvećani jer se firma Dorado u međuvremenu proširila i zauzela još veći proizvodni prostor!

Sumadijskenovine.info

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.


*