KRVAVI OBRAČUN SUPRUŽNIKA U RAKOVICI: Upucala muža SAMOSTRELOM u stomak! Sumnja se da je OVO razlog!

Lidija Milivojević (32) najpre je u iznajmljenom stanu u beogradskoj opštini Rakovica samostrelom pogodila u stomak muža Dušana (39), a onda ga jurila po zgradi da ga dokrajči! Brzom intervencijom policije ona je razoružana i uhapšena, dok je Dušan prevezen u Urgentni centar gde su lekari uspeli da mu spasu život!

Oboje supružnika imali su već dosijee u policiji i kod njih je tog 21. februara 2017., kada se desila krvava porodična drama, nađeno mnoštvo falsifikovanih dokumenata pod prezimenom Hodžić, kao i kopije službenih znački, nekorišćeni mobilni telefoni i lažna automobilska ovlašćenja!

Nosila kofer pun para.

Obračunu je prethodila svađa, oko šest sati ujutro, nakon koje je razjarena žena zgrabila samostrel i ustrelila supruga.

– Komšije su izjavile da se iz stana u kom su živeli Milivojevići čula malo glasnija polemika, ali im to nije zvučalo kao žestoka svađa. U jednom trenutku nešto je puklo, a Dušan je istrčao iz stana sa strelom u stomaku i pao na hodnik.

Jedan komšija je pozvao policiju i Hitnu pomoć, pa je istrčao iz stana i zaključao zgradu, kako Lidija ne bi pobegla:

– Kad je patrola stigla, ranjeni čovek je ležao na hodniku. U tom trenutku iz stana je izašla njegova pomahnitala žena, sa napetim samostrelom, i krenula prema njemu. Policajci su jedva uspeli da je savladaju i oduzmu joj oružje kojim je bila rešena da dokrajči muža. Ona je u drugoj ruci držala kofer pun para.

Narkomanska kriza.
Lidija je u početku odbijala da razgovara sa policajcima i nije želela da kaže razlog zbog kog je ranila supruga, mada se spekulisalo da su se posvađali oko novca.

– Ona je čak dala lažna imena za sebe i za Dušana i tek kasnije je utvrđen njihov pravi identitet. U jednom trenutku, dok su policajci razgovarali sa njom, počela je da se trese kao da je u narkomanskoj krizi i da se žali da joj je loše, pa je prevezena na VMA.

Milojevići su već bili poznati policiji po prevarama i falsifikovanju, kao i nasilničkom ponašanju i tučama. Za Dušanom je bila raspisana poternica zbog desetak krivičnih dela, za koja je bio osuđen na tri godine zatvora, te je odmah po oporavku prebačen na izdržavanje te kazne.

Lidija je takođe bila osuđena na godinu dana zatvora kao saučesnik u prevarama. Osim toga, registrovana je kao zavisnik. Zbog pokušaja ubistva supruga kasnije je pravosnažno osuđena na četiri godine robije.

Prodavali „maglu“ preko oglasa!

I Dušan i Lidija su rodom iz Svrljiga. U januaru 2016. uhapšeni su u akciji niške policije zbog prevare. Davali su lažne oglasa za prodaju polovnih automobila, a onda od zainteresovanih kupaca uzimali kaparu da bi im „sačuvali“ automobil. Lakoverni su im post netom slali novac koji su podizali su lažnim dokumentima. Prilikom podizanja kapare od zainteresovanih kupaca, Lidija se predstavljala kao Vanesa Oruči i Milena Živaljević. Obema ženama, Dušan je prethodno ukrao novčanike sa ličnim dokumentima. Zbog istog dela hapšeni su i u septembru 2015. u Zaječaru, nakon prevare više od 450 građana Srbije!

Hypetv.rs

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.


*