OPOZICIONI MEDIJI SLOŽNO BRANE NOVICU ANTIĆA: Ko i zašto štiti samoproklamovanog predsednika Vojnog sindikata?!

Nekoliko opozicionih medija se, izgleda, upustilo u odbranu kontroverznog samoproklamovanog predsednika Vojnog sindikata. Njegov brat je nastavio sa istim načinom manipulacije i plasirao neistine o rukovodiocima u Ministarstvu odbrane.


Interesantna je i činjenica da su pojedini opozicioni mediji u kratkom periodu objavili niz članaka koji romantizuju njegovu biografiju. Mogli smo da vidimo i velelepni kompleks braće Antića sa sve jarbolom i državnom zastavom Republike Srbije, za koji su sugrađani dugo mislili da je vojni ili državni objekat. Unapred je pripremljeno medijsko spinovanje o navodnom političkom procesu, sa ciljem da se obesmisli svaka mera nadležnih državnih institucija na otkrivanju i dokumentovanju organizovane kriminalne grupe.

 Manipulacijama obmanjuju javnost kako su privedeni svi članovi upravnog odbora, što naravno ne odgovara istini, već se radi o manjoj grupi lica bliskih Novici Antiću, koja su učestvovala u vršenju krivičnih dela.

Pored toga, pokušava se da se  javnost ubedi u legalnost Antićevog izbora na mesto predsednika sindikata. Postoji višegodišnji pokušaj da se na zakonit način izabere rukovodstvo jer je trenutno apsolutno nelegitimno.

Koliko je za sada poznato, Antić je sa najbližim krugom saradnika u kriminalu vršio  ucene, pretnje i zastrašivanja svojih članova, montirao disciplinske postupke i suzbijao svaki pokušaj njegove smene. Može se očekivati nastavak politizacije ovog slučaja kao vid pritiska na nadležne državne institucije.

Sia.rs

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.


*