DRŽAO DROGU U FRIŽIDERU: Estradni menadžer Novak Radin osumnjičen za preprodaju kokaina!

DRŽAO DROGU U FRIŽIDERU: Estradni menadžer Novak Radin osumnjičen za preprodaju kokaina!

Estradni menadžer Novak Radin koji je pre dva dana uhapšen zbog sumnja da je preprodavao kokain, negirao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je učinio delo koje mu se stavlja na teret. Nakon saslušanja, tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložio da Radinu odredi pritvor kako u kratkom vremenskom periodu ne bi ponovio delo.


Naredbom o sprovođenju istrage, osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će se daljim radnjama utvrditi da li je počinio i krivično delo neovlašćena  proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prema navodima naredbe o sprovođenju istrage, Novak R. je u stanu  u Zemunu u kojem je neprijavljeno boravio, u frižideru držao 43,17 grama kokaina, koju je nameravao da preproda. Potencijalni kupci, pozivali su Radina na mobilni telefon, a potom se sa njim dogovarali o količini, ceni, vremenu i mestu kupovine.

U džepu jakne osumnjičenog, pronađena je staklena vagica sa integrisanom kašičicom, kao i 475.000 dinara i 1.620 evra.

Prema nezvaničnim informacijama, Radin je kao estradni menadžer blisko sarađivao sa Jelenom Karleušom, Dadom Polumentom, Andreanom Čekić, Vukom Mobom.

Sia.rs

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.


*